« Takaisin

FinesseBridles -suitset Musta/lakeri/kulta

TAVALLISTA PAREMMAT FINESSE -SUITSET!

FinesseBridles -suitset todella eroavat edukseen. Tavallisissa suitsissa on miltei mahdotonta saada sormet mahtumaan suitsien niskahihnan alle.

Finessen suitsissa tämä onnistuu. FinesseBridles -suitsissa on täysin ainutlaatuinen niskahihna, joka on suunniteltu jakamaan ja vähentämään painetta hevosen niskan ja pään alueella. Tämä tarkoittaa hevosen kannalta parempaa verenkiertoa pään alueella eikä "panta kiristä päätä" ratsastettaessa.

FinesseBridles -suitsien suunnittelija on tehnyt materiaaliasiantuntijoiden kanssa suunnittelu- ja testausyhteistyötä niskahihnan sopivan pehmustemateriaalin löytämiseksi yli kymmenen vuotta. Materiaali on samaa, jota käytetään sairaaloissa pitkäaikaisten vuodepotilaiden patjoissa makuuhaavojen estämiseksi.

On hyvä huomioida, että FinesseBridles -suitsien pehmustemateriaali ei ole memory foamia. Pehmuste on kuitumateriaalia, joka mahdollistaa verenkierron kulun kohdissa, joihin se on kosketuksissa.

Myös maailman parhaimpiin kuuluva tanskalainen kouluratsastaja Cathrine Dufour on kehittänyt ja testannut suitsia yli kaksi vuotta FinesseBridlesin kanssa.

Hinta alk.404.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Full404.00 €
Cob404.00 €