« Takaisin

Cavalor Bianco Wash

Ihoystävällinen, hellävarainen shampoo, joka poistaa tahrat ja antaa upean kiillon.

Cavalor Bianco Wash'illa saat valkoisenkin hevosen hohtamaan! Se tehoaa niin vihreisiin heinätahroihin kuin karsinassa tulleisiin kellertäviin läikkiin.

Niin sanotut hopeashampoot ovat suosittuja harmaiden hevosten pesemisessä. Näihin tuotteisiin lisätty violetti tai sininen pigmentti vähentää keltaisia sävyjä. Ensi silmäyksellä tulos on ilmeinen, mutta se on lähinnä visuaalinen. Nämä shampoot eivät syväpuhdista vaan tahrat jäävät iholle. Cavalor ® Bianco Wash'illa on syväpuhdistava vaikutus ja se todella poistaa tahrat.

Cavalor Bianco Wash on erittäin konsentroitu shampoo, joten jopa pieni määrä riittää puhdistamaan ikävät tahrat hevosesta. Laita pieni määrä Bianco Wash'ia ämpärilliseen vettä ja pese hevonen sienellä. Kaikkein vaikeimpiin tahroihin hiero Bianco Wash'ia suoraan tahraan ja huuhdo. Cavalor Bianco Wash sisältää erittäin tehokkaita  puhdistusaineita, mutta se on silti ihoystävällinen. Ainutlaatuinen koostumus irroittaa tahrat ilman ihoärsytystä. Cavalor Bianco Wash on suunniteltu erityisesti hevosen iholle. Neutraalin pH:n ansiosta shampoo rauhoittaa hevosen ihoa ja pitää sen hyvin kosteutettuna.

KUVAUS
Vaaleaa shampoota

KÄYTTÖOHJE
Kastele hevonen ja käytä pieni määrä Bianco Wash'ia suoraan tahroihin tai liuota pieni määrä ämpärilliseen vettä ja pese hevonen sienellä. Huuhtele huolellisesti.
HUOM! Vain ulkoisesti.

PAKKAUS 500 ml

Hinta alk.25.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
50025.00 €