Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Cavalor Derma Spray 250 ml

Cavalor on kehittänyt uuden innovatiivisen ihosuihkeen Cavalor Derma Spray’n.

Cavalor® Derma Spray’tä voidaan käyttää luonnolliseen puhdistukseen ja hoitoon kavioilleihollekarvapeitteelleharjalle ja hännälleHevosen ihollepH-neutraali koostumus eliminoi aktiiviset patogeenit ja edistää mikroflooran terveellistä tasapainoaTämä vähentää bakteereiden ja sienten kasvua. Se auttaa 'hyviä' bakteereja lisääntymään nopeammin ja saavuttamaan jalansijaa infektoituneella ihoalueella sekä estämään taudinaiheuttajien lisääntymistä. Tämä estää ja lievittää esim sieni-infection, sädemädän, rivin, bakteeritulehduksen ym. oireita.

Cavalor® Derma Spray’tä voidaan käyttää myös haavojen puhdistamiseen, mikä auttaa estämään infektioita ja tukemaan kehon luonnollista paranemisreaktiota.

Kuten suolistossakin, iholla olevat bakteerit ovat ensimmäinen suojalinja infektioita vastaan. Cavalor® Derma Spray’n aktiiviset pre- ja probiootit vahvistavat tätä hyvien bakteerien legioonaa iholla ja suojaavat ihon mikroflooraa tukien siten kehon luonnollisia puolustusmekanismia. Cavalor® Derma Spray toimii huomattavasti tehokkaammin kuin perinteiset desinfiointiaineet ja antibiootit. Se on ihanteellinen hoidettaessa normaaleja haavoja, kutinaa, ärsytystä ja muita iho-ongelmia.

Hinta:27.00 €

Lisätiedot

250 ml: 24