« Takaisin

Cavalor Derma Wash 500 ml

Todella monikäyttöinen shampoo!

Bakteereja, sekä hyviä että huonoja, on kaikkialla. Hevonen on alttiimpi bakteeri- tai sieni-infektioille, jos sen vastustuskyky on alentunut tai jos haitallisia organismeja on liian paljon, jolloin ne ovat hallitsevassa asemassa. Organismit voivat levitä kaikkialle - infektiot tarttuvat pääasiassa harjojen, riimujen ja loimien välityksellä. Hevoset voivat olla sieni-infektion kantajia  jopa ilman näkyviä oireita, joten on ehdottoman tärkeää hallita sieni- ja bakteerikantaa.

Cavalor ® Derma Wash on klooriheksidiiniä sisältävä syväpuhdistava shampoo, jota käytetään, jos hevosen iho hilseilee, karva on samea tai hevosella on jokin ihosairaus. Se on ihanteellinen shampoo infektioiden välttämiseksi, kun hevonen menee uuteen talliin Älä kuitenkaan unohda: hevosen karvapeite heijastaa sen sisäistä terveyttä. Samea karva voi johtua sisäisestä ongelmasta, jolloin ravinteet eivät imeydy kunnolla.

Cavalor ® Derma Wash ja Derma Spray ovat pH-neutraaleja. Ihmisen ihon luonnollinen happamuusaste on 4,0 - 5,5. Hevosen ihon pH on 7,0 - 7,4. Tuotteet, joiden pH on alhainen, kuten ihmisen shampoot, ovat hydrofiilisiä, ne imevät kosteutta ja kuivattavat hevosen ihon, jolloin iho hilseilee. Valkaisuaineiden ja hyvien rasvanpoistoaineiden pH on korkea, ja niiden hydrofobiset ominaisuudet saavat aikaan sen, että ihon luonnolliset rasvat poistuvat, jolloin iho kuivuu ja on herkkä tartunnoille. Cavalor ® Derma Wash on rikastettu glyseriinillä. Se pitää ihon hyvin kosteutettuna ja antaa karvapeitteelle terveellisen kiilllon.

Cavalor ® Derma Wash’ia voi käyttää myös varusteiden, loimien, satulahuopien, nahan jne. puhdistamiseen. Pienten haavojen tai genitaalialueiden puhdistamiseen suosittelemme käyttämään Cavalor® Derma Spray -suihketta.

Miksi Cavalor päätyi käyttämään klooriheksidiiniä?

Klooriheksidiini on ainesosa, joka on yleensä hyvin siedetty. Verrattuna muihin desinfiointiaineisiin (esimerkiksi jodiin) klooriheksidiini ei kuivata tai värjää ihoa. Tämän lisäksi klooriheksidiinin pidempi ja laajempi vaikutus on tieteellisesti todistettu.

Cavalor® Derma Wash’in komponentit on valittu huolellisesti optimaalisen laadun ja tehokkuuden saavuttamiseksi. Tietyt väriaineet ja saippuat voivat vähentää klooriheksidiinin aktiivisuutta. Erityisten ainesosien valinta on myös syy, miksi Cavalor ® Derma Wash ei vaahtoa yhtä paljon kuin muut shampoot.

Tuotteen kuvaus

Vaaleanpunaista shampoota

Käyttöohje

Lisää pieni määrä (± 30 ml) Cavalor® Derma Wash’ia ämpärilliseen haaleaa vettä ja levitä sienellä koko hevoseen tai infektoidulle iholle. Anna vaikuttaa hetken ja huuhtele sen jälkeen huolellisesti vedellä.

Iho-ongelmien välttämiseksi voi olla hyvä pestä hevonen Cavalor® Derma Wash’illa kuukausittain tai kun se on ollut kontaktissa vieraisiin hevosiin.

Cavalor® Derma Wash’ia voidaan käyttää myös varusteiden desinfioimiseen.

Käytä pesukoneessa 30 ml Cavalor® Derma Wash’ia pesuaineen sijasta tekstiilien puhdistamiseen. Puhdista haavat ja genitaalialue Cavalor® Derma Spray -suihkeella.

Varoitus: vain ulkoiseen käyttöön.

Hinta alk.24.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
500 ml24.00 €