« Takaisin

Cavalor SwItch 500 ml

CAVALOR SwItch on kehitetty erityisesti hevosille, jotka ovat herkkiä kausiluonteisesti toistuville ihoärsytyksille, joita kutsutaan myös kesäihottumaksi. Kesäihottuma johtuu allergisesta reaktiosta, jonka johtuu hyönteisen erittämästä syljestä. Jotkut rodut, kuten islanninhevoset, shirehevoset, walesponi ja friisiläiset ovat herkempiä allergialle. Samoin tietyt verilinjat näyttävät olevan alttiimpia allergiselle reaktiolle. Toisin sanoen geneettinen perimä vaikuttaa paljon. Ruokinnalla voi vaikuttaa myös reaktioihin. Proteiinin määrän rajoittaminen ja Omega 3 -rasvahappojen annon lisääminen vaikuttavat positiivisesti, suosittelemme Cavalor WholeGain'ia ruokavalioon.

Cavalor Sw-Itch toimii eri tasoilla
• Pitää hyönteiset loitolla
• Öljypohjainen komponentti sisältää ainesosia, jotka pitävät kutinan aiheuttaman vaurioituneen ihon kosteana sekä suojaa sitä lialta
• Toinen komponentti lievittää kutinaa
Cavalor Sw-Itch on ihoystävällinen ja turvallinen. Kuitenkin, jos hevosella on allergioita, kokeile ensin pienelle alueelle mahdollisten reaktioiden havaitsemiseksi.

Käyttö: RAVISTA KUNNES AINE MUUTTUU VALKOISEKSI!

Akuutissa vaiheessa levitä SwItch'iä kerran päivässä (tarvittaessa jopa kaksi kertaa päivässä) joko liinalla/sienellä ärtyneisiin kohtiin tai ruiskuta suoraan hevosen iholle. Oireiden helpotuttua jatka käyttöä tarpeen mukaan 2 - 7 kertaa viikossa.

Vain ulkoiseen käyttöön!

Pakkaus: suihkupullo 500ml

Hinta:46.00 €

Lisätiedot

500 ml: 46